Текст песни Luciano Pavarotti - Neapolis

Ti Adoro
Жанр: Classical Music / Opera-Vocal
Исполнитель: Luciano Pavarotti
Альбом: Ti Adoro
Длительность: 03:36
Рейтинг: 916
MP3: Скачать
Загрузил: V Nersesyan

Текст:

No niente cchiù putesse maie vulé sott'o cielo azzurro esta città. Siente pè me chesta felicità e ringrazio Dio che m'ha dato a'tte. Mo' chistu core vola cca ll'aria e mare addora. E nun saie pecché chesta a passione mia è Napule Si pienze po' ca nun so' nnato accà sott'o sole cascar da' sta città, ma chesta mamma so figlio comm'a tè e dint'all'anima io stò sempre accà. Mo' chistu core vola cca ll'aria e mare addora. E nun saie pecché chesta a passione mia... Mo' chistu core sona cca tutta n'ata storia e sacc'io pecché dint'o sangue mio c'a Napule, e sacc'io pecché dint'o sangue mio c'a Napule pè mme.
;
Неправильный текст?

Похожие тексты

ПОСЛЕДНИЕ СКАЧАННЫЕ

топ аплоадеров

новости портала

28.12.2016
Подписка на аплоадера
Подписка на аплоадера
31.01.2016
Новый плеер
Новый плеер
19.12.2015
Проблема с подтверждением регистрации
Проблема решена

последние комментарии