Текст песни Vanessa Paradis - Tu Si Na Cosa Grande

Love Songs (Limited Edition) (2 CD)
Жанр: Chanson
Исполнитель: Vanessa Paradis
Альбом: Love Songs (Limited Edition) (2 CD)
Длительность: 02:51
Рейтинг: 1245
MP3: Скачать
Загрузил: punk cinderella

Текст:

Tu si ‘na cosa grande pe’ me ‘na cosa ca tu stessa nun saje ‘na cosa ca si tu guard’ a’ mme me ne moro accussi’ guardann’ a te Vurria sapè ‘na cosa da te pecchè quanno me guarde accussì si pure tu te siente murì nun m''o dice e nun m’'o fai capì ma pecchè? E dillo ‘na vota sola ca pure tu stai tremanno E dimme ca me vuò bene comm’ io, comm’ io, comm’ io voglio bene a te Tu si ‘na cosa grande pe’ me ‘na cosa ca mme fà nammurà ‘na cosa ca tu stessa nun saje nu bene accussì accussì grande E dillo ‘na vota sola ca pure tu, tu stai tremann’ dime ca me vuò bene comm’ io, comm’ io, comm’ io voglio bene a te Tu si ‘na cosa grande pe’ me ‘na cosa ca mme fà nammurà ‘na cosa ca tu stessa nun saje nu bene accussì accussì grande accussì grande accussì grande
;
Неправильный текст?

Похожие тексты

ПОСЛЕДНИЕ СКАЧАННЫЕ

топ аплоадеров

новости портала

28.12.2016
Подписка на аплоадера
Подписка на аплоадера
31.01.2016
Новый плеер
Новый плеер
19.12.2015
Проблема с подтверждением регистрации
Проблема решена

последние комментарии